Έχουμε νικητή για την πιο θεϊκή πατέντα παρκαρίσματος

Το πρόβλημα με το παρκάρισμα στους δρόμους του Ρεθύμνου είναι πολύχρονο και σύνθετο, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν λύσει τα προβλήματα στάθμευσης δημιουργώντας τις δικές τους πατέντες!

Ανάμεσα στα δεκάδες παραδείγματα που έχουμε δει κατά καιρούς, θεωρούμε πως πλέον έχουμε βρει τον νικητή!

Συγκεκριμένα, ένας υπέρτατος θεούλης σε γειτονιά της πόλης, έχει δημιουργήσει την καβάντζα του για παρκάρισμα, χρησιμοποιώντας δυο σκούτερ κι ένα… σίδερο!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Johan Litinas, με το εξής σχόλιο να τη συνοδεύει:

«Τιτανοτεραστια πατέντα για να μην σου «κλέβουν» τη θέση στάθμευσης. Δυο σκούτερ παλιά, με συνεχόμενους μάλιστα αριθμούς πινακίδας, παρκαρισμένα διπλα διπλα και σίδερο μεταξύ τους στη σχάρα πίσω με λουκέτο παρακαλώ στην άκρη για να μην μπορείς να τα μετακινήσεις να παρκάρεις εσυ παρα μονο αυτος που εχει τη λουκέτο!!!! Οχι απλά ευρεσιτεχνία…αλλά παγκόσμια πατέντα!!!!!»

Ανάμεσα στα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία του, πέσαμε και σε μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη γειτονιά βρίθει από… πατενταδόρους, καθώς λίγο πιο κάτω υπάρχει ένας ακόμη «εφευρέτης», ο οποίος «έχει στον ουρανό του αυτοκινήτου μια παλέτα και όταν ξεπαρκαρει την βάζει για να κρατάει θέση. Και το χαρτόκουτο που φαίνεται στο έδαφος το έχει γεμίσει πέτρες για να μην παρκάρει κάποιος από πίσω!»

Η φωτογραφία του τα λέει όλα:

Μπορεί να είναι εικόνα οδός

 

 

 

Πηγή: https://www.daynight.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.