«Εδώ για τρεις μέρες θα απαντάτε, εμείς πιστεύουμε την κα Καρυστιανού»

Οι υψηλοί τόνοι ξεκίνησαν στη Βουλή με πρώτο τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς για την κατατεθειμένη πλέον πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Στα Τέμπη πάτε να κάνετε συγκάλυψη, εδώ για τρεις μέρες θα απαντάτε», τόνισε εξ αρχής. Ζήτησε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για το ποιον συνάντησε μέχρι να μιλήσει περί ανθρωπίνου λάθους.

«Ο Γεραπετρίτης έκανε την τηλεδιοίκηση της Λάρισας σε 4 μήνες, ενώ ο Καραμανλής δεν το έκανε για 4 χρόνια και μάλιστα με λιγότερα χρήματα από όσα χρειάστηκαν για το μπάζωμα», είπε για Τέμπη.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη συντήρηση του σιδηροδρόμου. «Σας καταγγέλλουμε ευθέως για συνειδητή εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς πιστεύουμε την κα Καρυστιανού πως της είπαν στο αυτί πως ο Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για την μετακίνηση του υλικού».

Σε άλλο σημείο είπε ότι η κα Ασημακοπούλου χρησιμοποίησε την ίδια βάση δεδομένων για την δεύτερη επιστολή και διεμήνυσε: «μην νομίζετε πως καθαρίσατε με την παραίτηση Ασημακοπούλου και δύο γραμματέων»

«Πόσα στικάκια έχουν διακινηθεί; Υπάρχει άλλη εταιρεία που να κατέχει τα δεδομένα; Εταιρεία που δρα στα Βαλκάνια με σκοπό να επηρεάσει κακόβουλα το εκλογικό σώμα;», ανέφερε.

«Εσείς κυβερνάτε, εσείς πρέπει να παραιτηθείτε για να ανασάνει η δημοκρατία», κατέληξε.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.