Έφυγε από τη ζωή 41χρονος- Έδωσε μάχη στην εντατική

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε ηλικία μόλις 41 ετών έφυγε από τη ζωή δικηγόρος, ύστερα από δύσκολη μάχη στην εντατική. Συγκλονισμένος είναι ο νομικός κόσμος από την ξαφνική απώλεια του Δημήτριου Δερδεμέζη ο οποίος τα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε ΜΕΘ.

Την είδηση του θανάτου του σύμφωνα με το protothema.grέκανε γνωστή μέσα από ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο δικηγόρος Αθηνών και πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.e- Θεμις, Δημήτρης Αναστασόπουλος.

«Οι δικηγόροι σήμερα είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση της απώλειας του καλού μας συνάδελφου Δημητρίου Δερδεμέζη. Ενός νέου ανθρώπου, χαμογελαστού, με αγάπη για το επάγγελμά μας και τους γύρω του. Καλό Παράδεισο να έχει και καλή δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, δίπλα μας και μας στερεί καλούς και άξιους ανθρώπους», σημείωσε, ειδικότερα, στην ανάρτηση.

Πηγή: https://epiloges.tv/
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.