Έφυγε από τη ζωή 47χρονη

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος και επαγγελματίας, η 47χρονη Μαρία Λεπίδα, αρχιτέκτων-μηχανικός, έφυγε από την ζωή, μετά από μεγάλη μάχη, αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα  ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Ευάγγελο Κατσαούνο και την υπόλοιπη οικογένειά της, έφυγε χθες βράδυ για το μεγάλο ταξίδι.

Η Μαρία Λεπίδα ήταν υπάλληλος στην Π.Ε. Φθιώτιδας, στο Δήμο Καρπενησίου και στη Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας, ήταν αξιόλογη και αποτελεσματική σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε.

Η οικογένεια της,  συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, θα της πουν το τελευταίο αντίο αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

Εκφράζουμε στην οικογένειά της, τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της Μαρίας Λεπίδα εξέδωσε το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς:

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη των μελών του για την πρόωρη απώλεια της συναδέλφου Μαρίας Λεπίδα αρχιτέκτων μηχανικού.

Η Μαρία, υπάλληλος στην Π.Ε. Φθιώτιδας, στον Δήμο Καρπενησίου και στη Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας, ήταν αξιαγάπητη σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, αφήνοντας το θετικό της αποτύπωμα, την καλοσύνη της και την ξεχωριστή αισθητική της προσέγγιση σε όλα τα τεχνικά θέματα που ασχολήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια, ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρά θέματα υγείας. Έδωσε έναν πολύ δύσκολο αγώνα σε μία πολυσύνθετη διαδρομή με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση χωρίς ποτέ να χάσει το χαμόγελό της, την αισιοδοξία της και τη θετική της διάθεση. Μας έδειξε τον τρόπο να αγωνιζόμαστε, να προσπαθούμε, να χαμογελάμε, να μην το βάζουμε κάτω έστω και αν οι δυσκολίες φαίνονται ανυπέρβλητες. Την αποχαιρετούμε κρατώντας την παρουσία της και το παράδειγμά της σαν μια σημαντική παρακαταθήκη που θα μνημονεύεται από όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους».

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας
Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας

Την Μαρία Λεπίδα αποχαιρετά και η ΔΕΥΑ Λαμίας με την εξής ανακοίνωση: 

Τετάρτη 17 Άγουστου 2022 αργά το απόγευμα έφυγε από κοντά μας η συνάδελφος μας Αρχιτέκτων Μηχανικός Μαρία Λεπίδα .
Eμείς οι άνθρωποι της ΔΕΥΑΛ, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη για το πρόωρο χαμό της αγαπημένης μας συναδέλφου Μαρίας Λεπίδα και τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγο της και τους οικείους της.
Ήσουν ξεχωριστή και πολύτιμη. Ήσουν προσωποποίηση της υπευθυνότητας, της αξιοπρέπειας, με αρχές στον εργασιακό σου χώρο και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος, που εκτιμούσαν, θαύμαζαν και αγαπούσαν όλοι όσοι σε γνωρίσαν και συνεργαστήκαν μαζί σου. Αγαπούσες τη ζωή και την αισθητική της. Με τα έργα σου και την καθοριστική συμμετοχή σου στην ανέγερση του κτιρίου της ΔΕΥΑΛ, αφήνεις ανεξίτηλο το αποτύπωμα σου «στο ταξίδι που κάναμε μαζί» και θα μείνεις για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας.
Αγαπημένη μας Μαρία, σε αποχαιρετάμε και συμμετέχουμε στην θλίψη των δικών σου ανθρώπων».

 

 

Την βαθύτατη θλίψη του εξέφρασε και ο Απόστολος Γκλέτσος, καθώς η Μαρία Λεπίδα ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις Περιφερειακές εκλογές.

Πηγή: https://tvstar.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.