«Έφυγε» από την ζωή 41χρονος

Έναν άνθρωπο δραστήριο και γεμάτο αγάπη για τον Πόντο και την παράδοσή του θρηνεί η ποντιακή οικογένεια.

Χθες άφησε την τελευταία του πνοή ο Γεώργιος Γεωργιάδης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» Παλατιανού Κιλκίς.

Συλλυπητήρια εξέφρασε στην οικογένειά του ο πρόεδρος και το ΔΣ του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

«Ο Γεώργιος Γεωργιάδης γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 26 Ιουλίου 1980. Ένας άνθρωπος ζωντανός, δραστήριος, με αγάπη και προσφορά στον ποντιακό πολιτισμό και την παράδοση. Υπήρξε πρόεδρος για χρόνια του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Παλατιανού «Παναγία Σουμελά» κι έδωσε την ψυχή του για την ποντιακή παράδοση, αλλά πια δεν βρίσκεται ανάμεσά μας, σκορπώντας τη θλίψη όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Κιλκίς όπου και κατοικούσε αλλά και ολόκληρη την ποντιακή κοινότητα.

»Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, να αντιμετωπίσουν τον χαμό του δικού τους ανθρώπου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Πηγή: https://www.pontosnews.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.