Έφυγε για τη δουλειά του και δεν ξαναγύρισε…

Ο Νικόλαος Καραπουναρλίδης 43 χρόνων, το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου έφυγε από το σπίτι του στο Μακροχώρι Ημαθίας με αστικό λεωφορείο για τη Βέροια, όπου εργαζόταν στο Δήμο ως υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας.

Ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό, μέχρι που χάθηκε ξαφνικά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Συνάδελφοί του τον είδαν να επιστρέφει τα σύνεργα καθαρισμού στην αποθήκη φύλαξής τους και μετά να αποχωρεί. Από εκείνη την ώρα, άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε έξι ημέρες αργότερα πεταμένο στην περιοχή της Χαλκηδόνας, κοντά σε καταυλισμό Αθιγγάνων και οι Αρχές ερευνούν τις κλήσεις του.

Η απεσταλμένη της εκπομπής στη Βέροια, Εύη Καλλίνη βρέθηκε με εθελοντές του ΟΦΚΑΘ και την αδελφή του αγνοούμενου, Στέλλα Καραπουρναλίδη, στην πλατεία του Δημαρχείου.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η αδελφή του απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει για να εντοπιστεί.

Την ίδια αγωνία έχει και η μητέρα του, που περιμένει να ανοίξει η πόρτα του σπιτιού τους και να τον δει μπροστά της.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ», επιβιβάστηκε στη μία το μεσημέρι σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ από τη Βέροια για τη Χαλκηδόνα.

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.90, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φούτερ, χακί παντελόνι και μαύρο μπουφάν.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι το τατουάζ με έναν σταυρό που έχει στον αυχένα.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert.

Πηγή: anikolouli.gr

Reader Interactio

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.