Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ένα μέλος του πληρώματος της υδροφόρας που συγκρούστηκε το πρωί στην Αίγινα με αλιευτικό σκάφος, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο ψαράδες που επέβαιναν σε αυτό.
Τα θύματα, δύο αδέρφια 62 και 74 ετών, προσπαθούσαν να μαζέψουν τα δίχτυα και -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν άκουγαν τις φωνές του πλοιάρχου του πλοίου που τους ζητούσε να απομακρυνθούν. Ο πλοίαρχος προσπάθησε να πραγματοποιήσει ελιγμό ωστόσο το αλιευτικό με τους δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά της πρύμνης του πλοίου.
Από τη σύγκρουση, το αλιευτικό σκάφος που ήταν ξύλινο διαλύθηκε. Οι ψαράδες περισυνελέγησαν νεκροί από τα μέλη του πληρώματος της υδροφόρας, ο απόπλους της οποίας απαγορεύτηκε προσωρινά.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























