«Έγινε χαμός με τον πατέρα Αντώνιο, υπήρχε κόσμος που φώναζε “αθώος, αθώος”»

Η πρώτη αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου, μετά τη συνάντησή του με τον πατέρα Αντώνιο στη Μητρόπολη Αθηνών κατέγραψε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως την ημέρα εκείνη, βρισκόταν στο ίδιο σημείο με τον πατέρα Αντώνιο και το ζευγάρι, περιμένοντας να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας από το Άγιο Όρος.

«Εκείνη την ώρα, πέρασα από τη Μητρόπολη κι είδα τον Στράτο Τζώρτζογλου με τον πατέρα Αντώνιο, είχε πάρα πολλή ουρά και πέρασα από δίπλα του», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν θα με ενοχλούσε να κάτσω και δίπλα στον πατέρα Αντώνιο. Ούτως ή άλλως, δεν έχει βγει κάποια απόφαση ακόμα. Θα του μιλούσα κιόλας, αλλά είχε ουρά κι έφυγα».

Τέλος, εξήγησε πως υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο, ο οποίος στήριζε τον πατέρα Αντώνιο, φωνάζοντας πως είναι αθώος.

«Ήμουν πολύ κοντά στο σημείο κι όντως, έγινε χαμός με τον πατέρα Αντώνιο, υπήρχε κόσμος που φώναζε “αθώος, αθώος” τη στιγμή που περίμενε στην ουρά. Περνούσα από τη Μητροπόλεως κι ήθελα να προσκυνήσω, αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο. Έβλεπα μια φασαρία κι είδα ότι περίμενε στην ουρά τον πατέρα Αντώνιο. Παιδιά, κάποιοι τον στηρίζουν. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει συμβεί», είπε κλείνοντας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.