Εγκεφαλικά νεκρός ο 24χρονος οπαδός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Μετά το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Εγκεφαλικά νεκρός θεωρείται ο 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου διακομίστηκε ο 24χρονος μετά την παράσυρσή του.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η παράσυρση σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδό Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, πιθανότατα λόγω των οπαδικών προτιμήσεων του νεαρού, και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Λίγο νωρίτερα, κοντά στο ίδιο σημείο, τέσσερις οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, που κινούνταν σε ζεύγη, είχαν καταγγείλει ότι δέχθηκαν ξυλοδαρμό από άγνωστους, με διαφορά λίγων λεπτών.

Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα διακριτικά του ΠΑΟΚ που έφεραν πάνω τους.

Δύο εξ αυτών, 21 ετών ο καθένας, αλλά κι ένας 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.