Έγκλημα στις Μοίρες: Με κουκούλα στον ανακριτή ο 51χρονος

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί Τρίτης ο 51χρονος που φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ τον Κώστα Χατζάκη στο σπίτι του στις Μοίρες και να πυροβόλησε εναντίον 4 εφήβων. Στο δικαστικό μέγαρο υπήρχε αστυνομική δύναμη καθώς υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει την περασμένη Παρασκευή για να προετοιμάσει την απολογία του, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή.

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη, σύμφωνα με το neakriti.gr ασκήθηκε ποινική δίωξη για Ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή αλλά και για οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του δράστη του φονικού προτάσσεται ο ισχυρισμός ότι ο 51χρονος ότι έχει κενό μνήμης λόγω της επήρειας αλκοόλ.

Το χρονικό του φονικού
Το βράδυ της Τετάρτης 15/1 ο φερόμενος δράστης, ο οποίος κατάγεται από τον Ζαρό και έχει ρακοκάζανο στις Μοίρες, πήγε μεθυσμένος στο σπίτι του 79χρονου – που ήταν σπιτονοικοκύρης της πρώην συζύγου του- εκεί όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης. Του χτύπησε την πόρτα και το θύμα βγήκε έξω, ακολούθησε διαπληκτισμός και ο φερόμενος δράστης τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο Κώστας Χατζάκης να πέσει νεκρός.

Ακούγοντας η 65χρονη σύζυγος του θύματος τη φασαρία και τον πυροβολισμό βγήκε έξω και ο δράστης πυροβόλησε και εκείνη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με τραύμα στον ώμο στο ΠΑΓΝΗ. Μάλιστα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο φερόμενος δράστης συνέχισε να πυροβολεί παρά το γεγονός ότι 4 έφηβοι βρίσκονταν στο σπίτι, μεταξύ αυτών και ο εγγονός του άτυχου 79χρονου.

Πηγή: neakriti.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.