Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Παραδόθηκαν οι δύο που σκότωσαν την 73χρονη

Παραδόθηκαν οι δύο ύποπτοι για το ειδεχθές έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους, που έγινε σε βάρος της άτυχης ηλικιωμένης, για μία αλυσίδα λαιμού.

Οι δύο άντρες εμφανίστηκαν σε αστυνομικό τμήμα στα Μέγαρα μαζί με τον δικηγόρο τους.

Αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος
Η άτυχη 73χρονη με τον σύζυγό της και τον γιο τους είχαν πάει στο εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους από την Αθήνα, για να περάσουν το τριήμερο και κυρίως για να τσεκάρουν αν το εξοχικό τους είχε υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Το πρωί του Σαββάτου σταμάτησε ένα ασημί Hyundai έξω από την οικία της οικογένειας και ένας από τους δράστες άρχισε να φωνάζει στην γυναίκα που βρισκόταν στην αυλή της με το σκυλάκι της να βγει έξω για να την ρωτήσει κάτι. Τότε βρήκε την ευκαιρία και αποπειράθηκε να της τραβήξει την αλυσίδα με τον σταυρό από τον λαιμό της.

Εκείνη έβαλε τις φωνές και συνεπλάκη με τους δράστες ενώ κάλεσε σε βοήθεια τους δικούς της. Μέχρι να βγει έξω από το σπίτι ο γιος της που ήταν με πατερίτσες λόγω ενός τραυματισμού και ο σύζυγός της, οι δράστες είχαν επιβιβαστεί εκ νέου στο όχημα διαφυγής τους. Τότε η γυναίκα μπήκε μπροστά από το αυτοκίνητό τους.

Οι δράστες δίχως δεύτερη σκέψη έβαλαν μπροστά, πάτησαν γκάζι και παρέσυραν την άτυχη γυναίκα, ενώ δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αφού κυριολεκτικά πέρασαν από πάνω της και της συνέθλιψαν τον αυχένα κάτω από τις ρόδες, για να μπορέσουν να διαφύγουν, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα νεκρή στην άσφαλτο.

Σε κατάσταση σοκ ο γιος της και ο σύζυγός της έσπευσαν να την βοηθήσουν όμως ήταν ήδη αργά, ενώ οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Στην περιοχή κλήθηκε η Αστυνομία και ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στην γύρω περιοχή, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ ελήφθησαν καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας της άτυχης ηλικιωμένης και από περιοίκους.