«Εγώ μόνο τατουάζ έχω κάνει σε κάποια κορίτσια»

Δύο μήνες περίπου μετά την εξάρθρωση ενός κυκλώματος μαστροπείας με εγκέφαλο τη Λορέλα, ένα άλλο κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες θύματα «έπεσε» στα δίχτυα της ΕΛΑΣ.

Δύο από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα στο οποίο «εγκέφαλος» ήταν η 25χρονη Μαρία, φέρονται να μετείχαν και στο κύκλωμα της Λορέλας, με τον έναν να είναι ένας 55χρονος tattoo artist. Ο 55χρονος Σταύρος Παππάς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, εκβίαση. Ύστερα από εισαγγελική εντολή, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, καθώς είχε συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό και εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο tattoo artist μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News, υποστηρίζοντας πως «δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές» ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε: «Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ εγώ δεν το γνώριζα. Αλλά εγώ δεν έχω ανακατευτεί καθόλου σε οποιοδήποτε. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

Bίντεο με όσα είπε ο tattoo artist:



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.