«Έγραφαν ότι είμαι Ρομά, και ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία»

O Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega, μίλησε για την οικογένεια του αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο. Ο τραγουδιστής αρχικά είπε για το πότε ένιωσε ότι πέτυχε όσον αφορά στη μουσική του καριέρα: «Από την αρχή. Η δεκαετία του ’90 ήταν σαν αγκαλιά για τους καλλιτέχνες. Με το τραγούδι “Ποτέ” είπα ότι τα κατάφερα, ο κόσμος μού το ζητάει ακόμα».

«Πολλά τραγούδια που απέρριψα έγιναν επιτυχίες, αρκετά της Καίτης και του Αντώνη Ρέμου», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, για ανακριβή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο, είπε: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα, ότι είμαι Ρομά, ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία».

Ο τραγουδιστής μιλώντας για την Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «Είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, σχεδόν τις ίδιες αρχές, που έχουν στο μυαλό τους πώς θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους και σε αυτά στο 70-80% κολλήσαμε. Κλείσαμε 27 χρόνια γάμου. Υπάρχουν ζήλειες όταν ο άλλος δίνει δικαίωμα, αλλά επειδή είμαστε γάτες και έχουν περάσει τα χρόνια δεν δίνουμε ο ένας δικαίωμα στον άλλον. Με το τραγούδι “Εσένα μόνο” της Καίτης θα χαρακτήριζα τη σχέση μας».

Και πρόσθεσε: «Έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί με την Καίτη μετά τον γάμο. Δεν υπάρχει κρίση. Μαλώνουμε πάρα πολύ με ευγένεια και με επίπεδο. Δεν υπάρχουν φωνές, δεν υπάρχουν λόγια που θα μείνουν στο κεφάλι του άλλου. Όταν τσακωνόμαστε και ανέβει λίγο η φωνή εγώ θα πάω μια βόλτα με το αμάξι και σε 3 λεπτά θα γυρίσω πίσω και θα κοιταχτούμε και θα γελάσουμε και θα φιλιόμαστε. Μας έτυχε να βρει ο ένας τον άλλον. Ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί».




Για τη σχέση του με τον γιο του, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε: «Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα». Τέλος, ο Διονύσης Σχοινάς σχολίασε: «Υπήρξαν δυσκολίες στον χώρο της νύχτας, αλλά για μένα η νύχτα είναι πιο καθαρή από τη μέρα».

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.