«Είχαν μια διαμάχη και η ώρα η άσχημη ήρθε, δυστυχώς τον πυροβόλησε»

Μια οικογενειακή τραγωδία ήρθε να συγκλονίσει σήμερα (19/04) το Κορωπί. Ένας πατέρας σκότωσε τον γιο του, γύρω στις 10:10, στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Τα προβλήματα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, ο οποίος έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος, στην αυλή του σπιτιού του, ήταν -σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας- η αιτία της έντονης λογομαχίας τους που οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά τις 10 το πρωί, οι δύο άνδρες καβγάδισαν και κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος πήρε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Ο 76χρονος δράστης συνελήφθη, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Στα όσα έγιναν σήμερα στο Κορωπί αναφέρθηκαν συγγενείς της οικογένειας. Ο θείος του θύματος δήλωσε: «Είχαν μια διαμάχη και η ώρα η άσχημη ήρθε, δυστυχώς τον πυροβόλησε». Για το εάν είχαν οικονομικές διαφορές, απάντησε: «Άνεργο ήταν το παλικάρι, συνταξιούχος ο ξάδελφος, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία».

Μια άλλη γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια, σημείωσε: «Ήταν ήσυχη οικογένεια. Τώρα, τα γιατί του καθενός δεν τα ξέρουμε. Όταν πέθανε η γυναίκα του πατέρα του, αυτός τα πήρε μαζί του (τα παιδιά). Τα ξέραμε καλά τα παιδιά, ήταν φίλοι με τον γαμπρό μου και την κόρη μου. Ήταν άρρωστος με εγκεφαλικό ο παππούς».

Δείτε βίντεο του newsbeast.gr:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.