«Είχε προειδοποιήσει πως επρόκειτο ν’ αυτοκτονήσει»

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ στη Χερσόνησο της Κρήτης, ήλθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα Τρίτη (29.5.24).

Η 17χρονη μαθήτρια από το Μόχο Χερσονήσου στο Ηράκλειο, μόλις τελείωσε το διαγώνισμα Ιστορίας και μάλλον σε πιεσμένη κατάσταση, διένυσε με τα πόδια το πρωί της περασμένης Πέμπτης (23.5.24) την απόσταση 7 χιλιομέτρων από το σχολείο στο σπίτι της.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News η μαθήτρια φαίνεται να διασχίζει την πλατεία του χωριού της λίγα λεπτά πριν τον θάνατό της.
«Είχε προειδοποιήσει ότι επρόκειτο ν’ αυτοκτονήσει»
«Είπε χαριλογώντας η κοπέλα ότι θα αυτοκτονήσω. Το έλεγε έτσι σε στυλ καλαπούρι, σε στυλ αστείου. Μία φορά και μοναδική το είχε πει. Πού να το φανταστεί κανείς ότι θα έκανε κάτι τέτοιο; Αυτό που πρέπει κανονικά να ψαχτεί, το πρώτο πράγμα η οικογένεια, αυτό πρέπει να ψαχτεί πρώτα, δηλαδή μήπως το παιδί είχε θέματα με το σπίτι; Μήπως είχε πίεση από το σπίτι; Ήταν ένα κορίτσι που ήταν έτσι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν έτσι άτομο άνετο, δεν είχε θέμα, το μόνο ήταν ο χαρακτήρας που ήταν διαφορετικός, δεν ταίριαζε με ορισμένα παιδιά από το σχολείο και δεν την κάνανε παρέα, αυτό ήταν», ανέφερε πατέρας φίλης της 17χρονης.
Προπηλάκισαν την οικογένεια
Η οικογένεια της 17χρονης αναζητά απαντήσεις για τον χαμό της. Το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας, η αδελφή και άλλοι συγγενείς του κοριτσιού επισκέφθηκαν το σχολείο για να μάθουν περισσότερα και όπως καταγγέλλουν έπεσαν θύματα προπηλακισμού. Κάποιος μάλιστα, τους πέταξε και πέτρες.Σε απόσταση
Σε νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News, η 17χρονη καταγράφεται σε σχολική εκδρομή να κάθεται με κλειστά μάτια σε απόσταση από τους συμμαθητές της.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.