«Είδα τη Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο να κατεβαίνει τις σκάλες»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το πρωινό», όπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα για το περιστατικό ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε πως έχει ήδη καταθέσει στις αρχές ενώ περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής, όσα είδε εκείνη τη μέρα.

Όσα περιέγραψε ο ηθοποιός για το περιστατικό ανάμεσα στους ηθοποιούς
«Εκείνο το περιστατικό άλλος το έφερε στη δημοσιότητα, ο συμπαραγωγός της παράστασης ο κύριος Γκουρούσης είχε φέρει έναν δημοσιογράφο για να δει την παράσταση και έτσι βγήκε το περιστατικό στην επιφάνεια. Εγώ δεν είδα όλο το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω καταθέσει ήδη. Στην κατάθεσή μου είπα αυτά που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, ξαφνικά εκσφενδονίστηκε, ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ.

Όταν πια έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει. Τώρα τι έγινε.. Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα, τώρα όλα τα υπόλοιπα… Αφού δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι ας τα λύνουμε στα δικαστήρια τα προβλήματά μας» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.