Εικόνες χάους στη Θεσσαλονίκη από την καταιγίδα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Παρασύρθηκαν IX, ξεχείλισαν ρέματα

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στη Θεσσαλονίκη από τη σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει τον αστικό ιστό από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το ρέμα της Πολίχνης έχει ξεχειλίσει με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ακόμη και αυλές πολυκατοικιών, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί και υπόγεια. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί εκατοντάδες κλήσεις, ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Νέαπολης – Συκεών Σάκη Λαζαρίδη τρία αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από το ρέμα, καθώς και ένα δίκυκλο. Mάλιστα, το ένα αυτοκίνητο ήταν με ανοιχτά φώτα και υπάρχει ο φόβος να βρίσκονταν άτομα εντός.
Ο δήμος Νέαπολης-Συκεών έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Μαυρομιχάλη. Ήδη από νωρίς το πρωί, τα συνεργεία του δήμου βρίσκονται επί ποδός, κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθούν τα ζητήματα.

Την ίδια ώρα οι οι κάτοικοι που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, έχουν επιστρατεύσει σκούπες σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τη ζημιά.
Πηγή Thesstoday.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.