«Είμαι στεναχωρημένος, γιατί εγώ του πρότεινα να αγοράσει αυτό το κτήμα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Γιάννης Νέζης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Αίαντα Μανθόπουλο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Σταμάτη να πάνε όλα καλά και να έχει υγεία, θεωρώ πως είναι κάτι προσωρινό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι στενοχωρημένος, γιατί εγώ του πρότεινα να αγοράσει αυτό το κτήμα που έχει το εξοχικό του. Δεν είναι αυθαίρετο το οικόπεδο, αν κάτι είναι αυθαίρετο, είναι το κτίσμα. Για να αγοράσει ένας ηθοποιός ένα σπίτι, μπορεί να δουλεύει μια ζωή ολόκληρη».




Όσο για τη φιλία του με τον ηθοποιό, αλλά και τον Αίαντα Μανθόπουλο, δήλωσε: «Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Σταμάτη και με τον Αίαντα Μανθόπουλο. Ο Αίας είχε ένα ιστιοπλοϊκό και πηγαίναμε βόλτες, όπως και στο Πόρτο Γερμενό πήγαινα και έβλεπα τον Σταμάτη. Ο Σταμάτης ήταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς μας, αυτός κι ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Είναι άδικο και προσβλητικό να μην παίζει. Κανενός δεν είναι επιλογή το να μη δουλεύει. Το “δεν παίζω” δεν υπάρχει για έναν ηθοποιό. Οι ηθοποιοί δεν είναι εφοπλιστές».

Τέλος, μίλησε για τη συμμετοχή του ηθοποιού σε ριάλιτι: «Τον είδα λίγο στο ριάλιτι. Οι ηθοποιοί δεν είναι για ριάλιτι, τα ριάλιτι είναι για γυμναστές. Είναι προσβλητικό ένας ηθοποιός να επιβιώνει από τα ριάλιτι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.