«Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό να τον φοβούνται»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται», δήλωσε στον Alpha και στην εκπομπή Tlive ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος διέγραψε με μεταμεσονύχτια ανάρτησή του, τα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη, προκαλώντας σάλο στο κόμμα, που βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης.

Αναφερόμενος στο υπερατλαντικό ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Τάιλερ, ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν κλειστό, ήταν και ξαφνικό. Αυτό έχει αξία, που ήταν ξαφνικό. Μας ξάφνιασε όλους. Μου αρέσει να ξαφνιάζει ο Στέφανος τον κόσμο. Είτε στα προσωπικά του, είτε στα πολιτικά του, είτε οπουδήποτε. Το έχει αυτό. Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται».

Μιλώντας για τον γάμο, είπε: «Να ζήσουν ευτυχισμένοι, να είναι αληθινοί, πραγματικοί και ό,τι ποθούν (να έχουν). Να είναι ευτυχισμένος, να είναι αληθινό και ας είναι… με όποιον θέλει ας είναι». Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αδερφή του. «Ήταν συγκινημένη και εννοείται χαρούμενη. Πάντα σε τέτοιες στιγμές συγκινούνται οι γονείς. Να βλέπουν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα», δήλωσε.

Πάντως, ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη δεν πήγε στον γάμο, αν και θα ήθελε, καθώς ήταν υπερατλαντικό ταξίδι. «Θα ήθελα να είμαι. Γιατί από τα μικρά του βήματα τον έχω ζήσει. Ερχόταν πάνω στη Ριτσώνα, στον παππού που ήταν το πατρικό, τα καλοκαίρια που ήταν μικρός. Μακριά τώρα είναι, μου έλειψε βέβαια, θα ήθελα να είμαι εκεί πέρα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Ήταν υπερατλαντικό ταξίδι, Εγώ δεν μπορώ τόσο ταξίδι», είπε.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.