«Είναι λεπτό το θέμα – Θα περάσω από ειδικές εξετάσεις»

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της είχε το βράδυ της Δευτέρας (24/1) η Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της από τη «Φάρμα».

Η μελαχρινή καλλονή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις της στο instagram πως δεν αισθάνεται καλά και εισήχθη στο ΑΧΕΠΑ άμεσα, αναφέροντας στη συνέχεια πως πρόκειται για κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η Κρίστυ μίλησε στο Newsbomb.gr. για την κατάσταση της υγείας της, τονίζοντας πως είναι λεπτό το θέμα και πως θα πάρει εξιτήριο απόψε, όμως θα χρειαστεί να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.

«Πέρασα εγκεφαλικό επεισόδιο και έκανα στο νοσοκομείο τις απαραίτητες εξετάσεις. Είναι πολύ λεπτό το θέμα. Σήμερα θα πάρω εξιτήριο, όμως θα χρειαστεί να ξαναμπώ στο νοσοκομείο για να περάσω ειδικές εξετάσεις», είπε ταλαιπωρημένη η Κρίστυ Λυκοπούλου.

Η γυμνάστρια προχώρησε και σε νέες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της και ευχαρίστησε τους φίλους της για τον ενδιαφέρον που της έδειξαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.