Εισβολή σε σπίτι που έμεναν δύο αδέρφια – Γροθιές, μπουνιές και πέτρες εναντίον τους

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι που έμεναν τα δύο αδέρφια στην Ιεράπετρα και τους τραυμάτισαν. Οικονομικές διαφορές βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την επίθεση…

Δευτερόλεπτα τρόμου για δύο αδέρφια στην Ιεράπετρα, που δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, που μπήκαν σπίτι τους. Δράστες και θύματα είχαν όπως φαίνεται οικονομικές διαφορές που πυροδότησαν το επεισόδιο. Ήδη οι αστυνομικοί στην Κρήτη έχουν προχωρήσει στις πρώτες συλλήψεις και συνεχίζουν τις έρευνες μέχρι να εντοπιστούν τα άτομα που διαφεύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα είναι δύο αδέρφια από το Πακιστάν ηλικίας 38 και 28 χρόνων. Όπως κατήγγειλαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 13 Απριλίου, μία παρέα δέκα ατόμων, ομοεθνών τους, πήγαν στο σπίτι που έμεναν και αφού έσπασαν την πόρτα μπήκαν μέσα και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Μάλιστα, κάποιοι από τους δράστες τους πέταξαν και πέτρες. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι δράστες μετά την επίθεση έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τα δύο αδέρφια να φέρουν ελαφρά τραύματα.

Τα θύματα το μεσημέρι της Κυριακής καταγγέλλουν το περιστατικό στις Αρχές με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τους πέντε από τους δράστες (ηλικίας από 44 έως 17 χρόνων).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αιτία του άγριου καυγά φαίνεται πως ήταν οικονομικές διαφορές που είχε η παρέα των δέκα ατόμων με τα δύο αδέρφια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.