Εκκλησία «έσπασε» τα μέτρα: Άνοιξε για προσκύνημα Επιταφίου (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παρά την απαγόρευση κυβέρνησης και Ιεράς Συνόδου, η εκκλησία του Αγίου Θωμά στους Αμπελόκηπους άνοιξε, σήμερα, την πόρτα της για τους πιστούς.

Η εκκλησία του Αγίου Θωμά στους Αμπελόκηπους παρέμεινε, σήμερα, ανοιχτή για τους πιστούς οι οποίοι έσπευσαν να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το sputniknews.gr οι πιστοί προσήλθαν στο Ναό του Αγίου Θωμά κατά μόνας καθώς οι πόρτες παρέμειναν ανοιχτές. Σχηματίστηκαν, μάλιστα και ουρές στον προαύλιο χώρο του ναού ενώ στην είσοδο ήταν δύο νεωκόροι, οι οποίοι έλεγχαν την είσοδο και την έξοδο των πολιτών, για να μην υπάρξει συνωστισμός.

Αν και τα μέτρα απόστασης φαίνεται να τηρήθηκαν, το άνοιγμα της εκκλησίας είναι αντίθετο προς τα μέτρα που έχει αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος αλλά και όσα προβλέπονται στη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.