Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Σποτ με πρωταγωνιστή Τσίπρα και σύνθημα για την ακρίβεια

Το πρώτο σποτ για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την προσεχή Κυριακή, 15 Μαΐου έκανε την εμφάνισή του. Σε αυτό εμφανίζεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας να καλεί σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο σποτ για τις εκλογές της 18ης Μαΐου στον ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα, ενώ απουσιάζουν όλα τα κορυφαία στελέχη. Τα άλλα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι αυτά των νέων, στους οποίους προσδοκά η Κουμουνδούρου για να μεγαλώσουν τη συμμετοχή στις κάλπες.

Στο σποτ ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται στο τέλος και ακούγεται να λέει:

«Το πρώτο βήμα για μια καλύτερη ζωή είναι η δημοκρατία. Το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή είναι η συμμετοχή. Στις 15 Μαΐου ψηφίζεις κι εσύ. Στέλνεις πίσω τον λογαριασμό».

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Βγάζουν τον νέο αρχηγό

Για τις ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου θα υπάρχουν 3.000 εθελοντές στις κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές (3 άτομα ανά κάλπη) σε 1.000 εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα.

Ως προς τη συμμετοχή στην κάλπη εκλογής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω.

Τέλος, μπορεί κανείς να εγγραφεί μέλος του κόμματος ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα, προκειμένου να συμμετάσχει στην ανάδειξη του επικεφαλής του κόμματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.