Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μοναδικός επιζών του τροχαίου με 4 νεκρούς – «Σώθηκε από θαύμα»

«Άγιο» είχε ο 22χρονος που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι 4 επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους στο τροχαίο.

Στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται το μόνο άτομο που επέζησε μετά το τροχαίο στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής (16.6.24), όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 22 έως 28 ετών.

Το πέμπτο άτομο που επέβαινε στο ΙΧ και σώθηκε είναι ο 22χρονος συνοδηγός, ο οποίος έχει ενημερωθεί για τον τραγικό θάνατο τον φίλων του.

Ειδική ομάδα ψυχολόγων παρακολουθεί την κατάσταση του 22χρονου. Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά το δυστύχημα ο ίδιος κατάφερε να βγει από το όχημα από την μπροστινή μεριά του παρμπρίζ και να διαφύγει από το σημείο. Τα υπόλοιπα άτομα βρήκαν ακαριαίο θάνατο, αφού το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο.

Σημειώνεται ότι στο λεωφορείο επέβαιναν 25 εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν τελειώσει τη βάρδιά τους και επέστρεφαν στην Ξάνθη, ενώ το αυτοκίνητο είχε πέντε επιβάτες, οι οποίοι κινούνταν με πολύ υψηλή ταχύτητα, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Δύο από τους επιβάτες του λεωφορείου εξακολουθούν να νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.



Το χρονικό
Το δυστύχημα συνέβη όταν το ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο, λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία οι τέσσερις επιβάτες του ΙΧ.

Στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.