Εκβιάζουν αντιδήμαρχο με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Καταγγελία για εκβιασμό έχει κάνει η Όλγα Πολίτη, αντιδήμαρχος Βάρης-Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Star την εκβιάζουν με γυμνές φωτογραφίες, στις οποίες έχει γίνει photoshop και δεν είναι αληθινές.

Ο εφιάλτης για την Όλγα Πολίτη ξεκίνησε πριν από ένα μήνα. Ξαφνικά είδε το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια έλαβε μηνύματα στο μέιλ της. Οι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο ακόμα και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο «δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

«Νιώθω βιασμένη, Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου», λέει η κυρία Πολίτη και προσθέτει: «Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση να είμαι θύμα μια τέτοιας επίθεσης. Είναι φοβερό».

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με μέιλ και εμφανίζουν πράγματα που δήθεν έχω πει. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουνε πλάκα, ότι κάτι δεν έχω δει σωστά. Δεν το περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτή η γυναίκα που γράφουνε. Έπαθα πανικό», αναφέρει η κα Πολίτη. Μετά το αρχικό σοκ η πολιτικός και επιχειρηματίας αποφάσισε να δράσει. Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ανακαλύψει ποιοι την εκβιάζουν. «Θα το φτάσω μέχρι εκεί που πρέπει να το φτάσω. Να βγει η αλήθεια. Δεν είναι της προσωπικότητάς μου να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλω να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι γιατί αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί», ξεκαθαρίζει.

Παράλληλα, στέλνει μήνυμα σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν ίδιο πρόβλημα: «Να είναι δυνατές, στο τέλος η αλήθεια θα φανεί».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.