«Έλα γιατί θα με σκοτώσει» – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία μητέρας τριών παιδιών σε μεζονέτα

Σοκάρουν οι τελευταίες συνομιλίες της άτυχης γυναίκας με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Τι του είπε ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος. Πάγωσαν τα Χανιά από τη στυγερή δολοφονία της μητέρας. Νέες εικόνες και στοιχεία…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου της 55χρονης γυναίκας στα Μεσκλά Χανίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκρή είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε.

Την περασμένη Τετάρτη, η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός της, θα τη σκοτώσει. Του ζήτησε να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος τον καθησύχασε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση.

“Η γυναίκα είναι τρελή” του είπε μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ακολούθησε και άλλη συνομιλία, όπου η 55χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι! Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, μίλησε και τότε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

Από εκείνο το σημείο τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν. Οι φόβοι ότι κάτι κακό της έχει συμβεί επιβεβαιώθηκαν, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στη μεζονέτα.

Η Αστυνομία αναζητά τον Νορβηγό ως βασικό ύποπτο για το έγκλημα. Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο Ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, εντοπίστηκαν “κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος”, ή κοινώς, πληγές στον λαιμό.

Η 55χρονη καταγόταν από την Αθήνα, είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο με τον 60χρονο Χανιώτη και το ένα από παλαιότερο γάμο. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη φέρεται να είχε βρεθεί για τελευταία φορά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις.Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι η νεκρή αντιμετώπιζε ζήτημα εξάρτησης από το αλκοόλ, ενώ φέρεται να υπήρχαν και συχνοί διαπληκτισμοί μεταξύ της ίδιας και του Νορβηγού συντρόφου της. Στον λογαριασμό της στο Facebook, η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 15 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ψύχος που επικρατούσε μέσα στο σπίτι – υπό την έννοια ότι το έγκλημα μπορεί να είχε διαπραχθεί και μέρες πριν με το πτώμα να συντηρείτο σε αυτή την κατάσταση λόγω του κρύου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.