«Έλιωσε» η Μαρία Μπεκατώρου με τον Βουτσαρά και τον Πάπαρη: «Ποιος είναι μεγαλύτερος;»

Τα χωριά Βουτσαράς και Πάπαρης στην ορεινή Αρκαδία έμαθε στο σημερινό (25/6) επεισόδιο του The Chase η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του MEGA, φιλοξενώντας έναν παίκτη με καταγωγή από τη Μεγαλόπολη, πληροφορήθηκε πως υπάρχουν δύο χωριά με αυτές τις ιδιαίτερες ονομασίες, όπως τη διαβεβαίωσε και το «Γεράκι» (Πάνος Δημάκης), που επίσης κατάγεται από εκεί.

«Επειδή θα με ρωτήσεις αν έχω πάει στον Βουτσαρά… δεν έχω πάει αλλά έχω περάσει στο διπλανό χωριό που λέγεται Πάπαρης», είπε αρχικά ο Πάνος Δημάκης στη Μαρία Μπεκατώρου.

«Άρα λοιπόν θα ήθελα λίγο να συνοψίσουμε αυτές τις πληροφορίες. Υπάρχει ένα χωριό που λέγεται Βουτσαράς. Δίπλα ακριβώς είναι ο Πάπαρης. Άρα λοιπόν ο Βουτσαράς και ο Πάπαρης είναι δύο χωριά που βρίσκονται στην Αρκαδία. Ποιο είναι μεγαλύτερο; Ο Βουτσαράς ή ο Πάπαρης;», ρώτησε με χιούμορ στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Νομίζω ο Πάπαρης», απάντησε το «Γεράκι».

«Πολύ ωραία. Είναι ωραίες αυτές οι πληροφορίες. Μπράβο μας που φέρνουμε αυτές τις πληροφορίες στον κόσμο», σχολίασε στο ίδιο ύφος η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε την παρουσίαση του The Chase.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.