«Έμεινα έγκυος και απέβαλα»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή «πάμε Δανάη» για τις απώλειες, την κατάθλιψη, τις αποτυχίες, τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών & τη σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

«Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά.

Δεν μου το είχα ότι θα έπαιζα κωμωδία, στη δραματική σχολή παρακαλούσαμε με τον Μιχάλη Ρέππα να μας δώσουν κάτι δραματικό και γελούσαν. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα», ανέφερε η Τζόυς Ευείδη.

«Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις.

Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν «ποσό γλυκά με σκοτώνεις», ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», συμπλήρωσε.





Για τις στιγμές αμηχανίας που έχει βιώσει, αλλά και για τα πράγματα που την ενοχλούν, η Τζόυς Ευείδη είπε πως, «η εύκολη οικειότητα από άνθρωπο που δεν μου κάθεται ως χημεία, με ενοχλεί. Έφαγα σφαλιάρα στην πλάτη, μία ηλικιωμένη που έτρωγε ψάρια με έπιασε από τα μούτρα».

«Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό, καθώς είχα μείνει έγκυος και απέβαλα ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός.

Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου», εξομολογήθηκε η Τζόυς Ευείδη στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.