«Έμεινε» στην ανηφόρα η κλούβα που μετέφερε τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι

Ήταν μια προγραμματισμένη μεταγωγή του βαρυποινίτη Αλκετ Ριζάι στο νοσοκομείο Λαμίας, το πρωί της Πέμπτης (11/4/24) κατά τη διάρκεια της οποίας, η κλούβα «έμεινε» στις ανηφόρες του Δομοκού.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το… απρόοπτο με την κλούβα, διέκοψε την μεταγωγή στο νοσοκομείο του Αλβανό βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι που θυμίζουμε ότι είναι καταδικασμένος για ανθρωποκτονίες αλλά και για την κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.

Ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας ενώ άλλη κλούβα πήγε στο σημείο για να παραλάβει τον βαρυποινίτη και τη φύλαξή του.

Πριν από τρεις εβδομάδες η Διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, είχε δημοσιοποιήσει τη συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, στον οποίο μεταξύ άλλων είχαν δείξει και φωτογραφίες από «την προσβλητική πλέον για όλους κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων της Εξωτερικής Φρουράς», όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, σχεδόν όλα τα οχήματα και των πέντε σωφρονιστικών καταστημάτων που λειτουργούν στην Περιφέρεια Στερεάς, χρονολογούνται από το 2000 και νωρίτερα, έχοντας κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα με καθημερινές μεταγωγές.

Έτσι και στη Φθιώτιδα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια κλούβα «μένει» στο δρόμο ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να είναι σε μεταφορά προσώπου «υψηλού κινδύνου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.