Εμπλοκή σε τροχαίο με ντελιβερά είχε ο 30χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο δύο νεαρών

Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο για το τροχαίο που σημειώθηκε σε δρόμο του νησιού. Σε αυτό είχε εμπλοκή ο 30χρονος σεφ, που είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο δύο νεαρών, στην Πάτρα…

Πρόκειται για τον 30χρονο σεφ ο οποίος προ μηνών είχε προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Αρέθα στην Πάτρα με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο παλικαριών του Γιάννη Στεργίου και του Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Η Ζάκυνθος πληροφορείται τις συνθήκες του νέου τροχαίου, με έναν ντελιβερά να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο σεφ δεν εγκατέλειψε το σημείο μετά το ατύχημα. Παρέμεινε μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο και ο νεαρός διανομέας να πάρει το δρόμο για το νοσοκομείο.

Οι συνθήκες του τροχαίου στη Ζάκυνθο διερευνώνται, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως την ευθύνη σύμφωνα με τους μάρτυρες φέρει ο σεφ. Το τροχαίο έγινε στην περιοχή Αμπελοκήπων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας αναφέρουν ότι ο νεαρός δικυκλιστής – ντελιβεράς πήγαινε κανονικά στην πορεία του και ο 30χρονος Πατρινός σεφ ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα (του έχει αφαιρεθεί) τον χτύπησε βγαίνοντας από το πάρκινγκ ενός καταστήματος.

Δεν εγκατέλειψε το θύμα, παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φθάσει η Τροχαία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο τραυματισμένος ντελιβεράς έκανε ήδη χειρουργείο στα άκρα στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Είναι βέβαιο πως η είδηση θα προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων στην Πάτρα και ίσως υπάρξει και «συμπλήρωμα» στον φάκελο της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 30χρονο σεφ. Να θυμίσουμε πως ο 30χρονος, ο οποίος έχει επαγγελματική δραστηριότητα και στη Ζάκυνθο ασχολούμενος με την εστίαση, είχε παραβιάσει κόκκινο φανάρι στην οδό Αρέθα και είχε χτυπήσει τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Στεργίου Κώστας Κρεμμύδας έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, κάτι το οποίο έπραξε και ο δικηγόρος της οικογένειας Παπαδόπουλου. «Κάναμε αυτοψία στην διασταύρωση. Μετρήσαμε τους χρόνους από το πράσινο στο πορτοκαλί και στη συνέχεια στο κόκκινο. Είναι ξεκάθαρο πως ο οδηγός του ΙΧ πέρασε με κόκκινο. Στο βίντεο από την κάμερα γειτονικού καταστήματος διακρίνεται το πράσινο στην κατεύθυνση κίνησης της μηχανής των δύο παιδιών για αρκετά δευτερόλεπτα.

Είναι αυταπόδεικτο ότι ο οδηγός του ΙΧ έχει παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και η μηχανή των παιδιών έπεσε πάνω του» είχε δηλώσει ο κ. Κρεμμύδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.