Ενημερώθηκε και η Ιντερπόλ για την αγνοούμενη μητέρα και το τρίχρονο παιδί της

Μια υπόθεση μυστήριο με ένα ζευγάρι σε διένεξη και με ένα παιδί στη… μέση, ερευνούν οι αστυνομικοί. Η μητέρα είναι Γαλλίδα κι ο πατέρας Ελληνας και ζουν μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους έχουν προβλήματα στη σχέση τους, όμως αυτή τη φορά η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε καθώς από την περασμένη Τρίτη, μάνα και κόρη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής με τον πατέρα να κινητοποιεί τις Αρχές.

O 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της 26χρονης μητέρας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Αστυνομικοί του Α.Τ. Σιθωνίας έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους, ωστόσο, δεν έχουν βρει ακόμα τα ίχνη τους.

Είχε παρατήσει το παιδί 20 μέρες κι έμενε στη Γαλλία
Ο πατέρας του 32χρονου, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε, ότι το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Εμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ. Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική, πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (σ.σ.: της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Οπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο του γιου μου» είπε. Ο ίδιος σημείωσε πως από την πλευρά τους έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.