Ένοχος ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του. Η Μαρία Δεληθανάση είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή το 2021.

Το δικαστήριο επέβαλε στον τραγουδιστή ποινή φυλάκισης τριών ετών και αποφάσισε την έκτιση τεσσάρων μηνών. Κατά την απολογία του, ο Κώστας Δόξας αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ εκπροσωπήθηκε από τον Σπύρο Δημητρίου. Μετά την καταδικαστική απόφαση, η πλευρά της καταγγέλλουσας, με συνήγορους υπεράσπισης τους Νίκο Διαλυνά, Άρτεμη Διαλυνά και Νάσο Διαλυνά, εμφανίστηκε δικαιωμένη.

Ο χωρισμός του πρώην ζευγαριού ήταν επεισοδιακός, αφού η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή είχε καταθέσει σε βάρος του μηνύσεις για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.