Ένταση με Ευαγγελάτο και συγγενή 39χρονου «Δεν φταίνε όλοι εκτός από τον δολοφόνο» (βίντεο)

Ένα άτομο από το περιβάλλον του 39χρονου, που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της 1ης Απριλίου, μίλησε στην τηλεόραση του Mega χωρίς να θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Αρχικά η γυναίκα, η οποία είναι μέλος των επαγγελματιών υγείας και εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο, στράφηκε κατά του Μιχάλη Γιαννάκου, προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος έχει τοποθετηθεί για την υπόθεση και τη νοσηλεία του 39χρονου στο Τζάνειο νοσοκομείο.




«Με αυτά που λέει προσβάλει όλους εμάς στο σύστημα υγείας. Με εξόργισε γιατί μας προσβάλει λέγοντας ότι ένας χειριστικός άνθρωπος μπορεί ανά πάσα στιγμή να διασωληνωθεί», ισχυρίστηκε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο δράστης στο Τζάνειο μεταγγίζεται. «Προφανώς έχει χαμηλό αιματοκρίτη», είπε και συμπλήρωσε ότι εμφανίστηκε με τους επιδέσμους γύρω από το κεφάλι του, επειδή το χτύπησε στον τοίχο όταν τον ενημέρωσαν για το τι έκανε στην Κυριακή.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόσωπο ανέφερε ότι ο 39χρονος δεν έχει καταλογισμό. «Έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και καταθλιπτικά επεισόδια», τόνισε και έκανε ειδική μνεία στην οικογένειά του, λέγοντας ότι οι γονείς του κλαίνε δύο παιδιά. Εκείνον και την Κυριακή, την οποία είχαν σαν παιδί τους.

Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφέρθηκε και στο οικογενειακό περιβάλλον του 39χρονου όπου φέρεται να μην είχε εντοπίσει τα προβλήματά του.

Όταν η εν λόγω γυναίκα μίλησε για το κράτος και τις ευθύνες που έχει, ο Νίκος Ευαγγελάτος έδωσε τη δική του απάντηση.

«Ωραία να δείχνουμε το κράτος αλλά στα σπιτικά μήπως πρέπει να κοιτάμε και κανέναν καθρέφτη! Αυτός ο άνθρωπος είχε μια μάνα και έναν πατέρα. Αν είχαν αντιμετωπίσει και δει το πρόβλημα, δεν θα είχε δολοφονηθεί η Κυριακή! Κάνω μια συζήτηση μαζί σας για ένα αποτέλεσμα που είναι η στυγνή δολοφονία της κοπέλας. Δεν φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον δολοφόνο!», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος με την γυναίκα να απαντά: «Γνωρίζετε εσείς που είναι η μάνα και ο πατέρας και τι έχουν κάνει γιαυτό το παιδί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.