Έως τις 20 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα σε φοιτητές

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση τρεις σχολές, αρχίζει η υποβολή από τους δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, της ηλεκτρονικής αίτησης. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, και για λόγους που σχετίζονται αποκλειστικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της ηλεκτρονικής εφαρμογής, οι δικαιούχοι-φοιτητές των Ιδρυμάτων:

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας
Πολυτεχνείο Κρήτης
ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα οικονομικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος αντλούνται με διαλειτουργικότητα από την ΑΑΔΕ. Έντυπες βεβαιώσεις απαιτούνται για εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.