Έπαθε αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας και λιποθύμησε την ώρα που οδηγούσε νταλίκα

Από τύχη, αλλά και από την τεράστια ψυχραιμία οδηγού νταλίκας αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο σοβαρού τροχαίου σήμερα το μεσημέρι (1.11.2023) στη Λαμία στα τούνελ Στυλίδας.

Ο οδηγός της εν λόγω νταλίκας δέχτηκε τσίμπημα από μία σφήκα που είχε μπει στο όχημά του, την ώρα που οδηγούσε στα τούνελ Στυλίδας στη Λαμία, όπως ανέφερε το lamiareport.gr.

Ο οδηγός της νταλίκας φαίνεται ήταν αλλεργικός. Το τσίμπημα της σφήκας του προκάλεσε αλλεργικό σοκ και την ώρα που ήταν εν κινήσει στο συγκεκριμένο σημείο στη Λαμία, άρχισε να χάνει τις δυνάμεις του και να νιώθει ότι θα λιποθυμήσει.

Ο 56χρονος όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Πριν χάσει τις αισθήσεις του πρόλαβε να ειδοποιήσει έναν συνάδελφό του – ήταν σε άλλο φορτηγό στο ίδιο σημείο – για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Παράλληλα κατάφερε να σταματήσει τη νταλίκα – που κουβαλούσε μεγάλο μηχάνημα έργου – ακριβώς στην έξοδο της σήραγγας και οριακά στην άκρη του δρόμου κοντά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το συνοδευτικό όχημα που ακολουθούσε τις δύο νταλίκες, ενημερώθηκε για το συμβάν και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και Κινητή Μονάδα με αναισθησιολόγο γιατρό που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο.

Οι ενέργειες των διασωστών ήταν σωτήριες, καθώς η άμεση χορήγηση των ενδοφλέβιων φαρμάκων έσωσε τον 56χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως μετά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου φάνηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.