Επεισόδια με εθνικιστές και τραυματία αστυνομικό – Πήγαν να κάνουν πορεία

Άτομα του εθνικιστικού χώρου προσπάθησαν σήμερα το πρωί, ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, να κάνουν πορεία στη δυτική Θεσσαλονίκη, παρά τις απαγορεύσεις λόγω του κορονοϊού. Για αυτό τον λόγο, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να τους εμποδίσουν, όμως σημειώθηκε ένταση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης των προσαγωγών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.

YouTube player
YouTube player

Ένταση στην Αθήνα: Προσαγωγές και πρόστιμα
Ένταση σημειώθηκε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, όταν ομάδα περίπου 70 ατόμων, χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την Περιφέρεια και χωρίς μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στον ‘Αγνωστο Στρατιώτη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν και τους απώθησαν από το πεζοδρόμιο. Οι συγκεντρωθέντες όμως αντέδρασαν γι’ αυτό οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Ταυτόχρονα επέπβαλαν πρόστιμα των 150 ευρώ σε αρκετούς που δεν φορούσαν μάσκα, ενώ όταν τους έγινε σύσταση να φορέσουν, αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.