Επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να συλλάβουν ένα… σκύλο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (09.01.2022) στην Καλλιθέα, όπου οχτώ αστυνομικοί, ένα πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, δύο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. καθώς και ένα περιπολικό της Τροχαίας, προσπαθούσαν επί πέντε ώρες να… συλλάβουν ένα σκύλο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έλαβαν σήμα στις 15:50, ότι ένας ιδιοκτήτης σκύλου, αδυνατούσε να τον ελέγξει και ήταν επικίνδυνος. Φτάνοντας στο σημείο, τον είδαν στην αυλή του ισόγειου διαμερίσματος. Επρόκειτο, για ένα σκύλο, ράτσας Κάνγκαλ Τουρκίας, που θεωρείται ότι έχει το πιο δυνατό δάγκωμα στον κόσμο.

Ο ιδιοκτήτης του προειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι υπήρχε κίνδυνος και έπρεπε να ειδοποιήσουν κάποια φιλοζωική να τον πάρει.

Οι αστυνομικοί έκλεισαν τον δρόμο, με στόχο να μην περνάει κανείς μπροστά από το σπίτι, καθώς σε κοντινή απόσταση υπήρχαν πάρκα, όπου έπαιζαν μικρά παιδιά, ενώ χρειάστηκε οι ίδιοι να επικοινωνήσουν με τον Δήμο έτσι ώστε να πάει κάποιος ειδικός, προκειμένου να παραλάβει το σκυλί.

Ωστόσο, εκείνο κατάφερε και πήδηξε την περίφραξη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προσπαθούν επί ώρες να το απασχολήσουν, για να μην φύγει και επιτεθεί.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο ένας αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας και στις 19.20, εμφανίστηκε άνθρωπος από την φιλοζωική στο Κορωπί, ο οποίος αν και προσπάθησε με λίγη τροφή, χρησιμοποιώντας το ειδικό μπαστούνι με το λάσο, να το πιάσει, δεν τα κατάφερε. Τελικά, χρειάστηκε και δεύτερο συνεργείο από την φιλοζωική.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.