Επιδοτήσεις για εξωτερικές θερμάστρες στα εστιατόρια

Την επιδότηση αγοράς εξωτερικής θερμάστρας στα εστιατόρια, μέσω ΕΣΠΑ, θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, στην εκπομπή «LIVE NEWS» στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA: «όσο μπαίνουμε στο χειμώνα, τόσο κλεινόμαστε μέσα και η ταχύτητα μετάδοσης του ιού μεγαλώνει. Γι’ αυτό κι εμείς, ως υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πρόκειται τα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσουμε πρόγραμμα ΕΣΠΑ για να επιδοτήσουμε την αγορά εξωτερικής θερμάστρας στα εστιατόρια έτσι ώστε να μπορέσουν να τοποθετήσουν γρήγορα πολλές θερμάστρες στους εξωτερικούς τους χώρους και να συνεχίσουν μ’ αυτούς σε λειτουργία ώστε να μην κλειστεί ο κόσμος μέσα λόγω της αλλαγής των καιρικών συνθηκών».

Για τα ελληνο-τουρκικά ο υπουργός είπε: «Όποιος νομίζει ότι θα τελειώσουμε γρήγορα με την Τουρκία κάνει μεγάλο λάθος. Αυτός είναι ένας μαραθώνιος. Η Τουρκία έχει κάποιους στρατηγικούς στόχους εδώ και πολλές δεκαετίες. Επιδιώκει θερμό επεισόδιο με ευθύνη της Ελλάδας. Εάν αυτό συμβεί, η Τουρκία θα βγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν πρέπει να της δώσουμε μία τέτοια εύκολη νίκη. Την Τροία δεν την πήρε ο Αχιλλέας, την Τροία την πήρε ο Οδυσσέας. Ας αφήσουμε λοιπόν τους λεονταρισμούς και ας σκεφτούμε επιτέλους για το συμφέρον της Ελλάδας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.