Επίκαιρη ερώτηση ΔΗΣΥ «για ακυρώσεις μεγάλων επενδύσεων»

Επίκαιρη επερώτηση κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επικεφαλής την Φώφη Γεννηματά με αντικείμενο την πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της προσέλκυσης επενδύσεων.

Οι βουλευτές κατηγορούν την κυβέρνηση για ανικανότητα και ιδεοληπτικές εμμονές που διώχνουν τις μεγάλες επενδύσεις από τη χώρα.

Η επίκαιρη επερώτηση απευθύνεται στον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου, από τον οποίο ζητούν να απαντήσει για τις «καθυστερήσεις και την ολιγωρία που επιδεικνύει η Κυβέρνηση στην άρση των τεχνητών εμποδίων προκειμένου να αποδοθεί το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού στους επενδυτές για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αξιοποίησή του», για τις ενέργειες προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο της επένδυσης στα ορυχεία της Χαλκιδικής και την ενδεχόμενη οριστική απόσυρση της εταιρείας από την Ελλάδα.

Ο κ. Παπαδημητρίου καλείται από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να απαντήσει και για «τις συνεχείς ακυρώσεις σε ό,τι παραγωγικό και δημιουργικό επιχειρεί να σταθεί όρθιο στα χρόνια της κρίσης» και την απουσία σχεδίου αύξησης του ΑΕΠ, ανά γεωγραφική περιοχή και κλάδο της οικονομίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.