Επικοινωνία Βούτση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, συγχαίροντάς τους για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Ο κ. Βούτσης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τους δύο αξιωματικούς, είπε στους γονείς τους ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και διατηρούν ακμαίο το ηθικό τους.

Επίσης, στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς των δύο αξιωματικών, τούς μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της πολιτείας, η οποία, όπως υπογράμμισε, κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.

Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.