Έρχεται και νέα καταγγελία για τον ιερέα – Ποιο το κλειδί της υπόθεσης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον 37χρονο παπά και τις επαφές που είχε τουλάχιστον, σύμφωνα με την καταγγελία, με μία ανήλικη ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η περίπτωση ενός ακόμη κοριτσιού πέρα από αυτά που έχουν βγει και έχουν μιλήσει ανοιχτά. Το συγκεκριμένο κορίτσι μάλιστα το έχει φωτογραφίσει στην κατάθεσή της και η 16χρονη που έχει καταγγείλει τον ιερέα για σεξουαλική κακοποίηση.

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσει διότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το εκκλησιαστικό δέσιμο που αποτελεί έναν «ανασταλτικό παράγοντα» προκειμένου να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Κλειδί στην υπόθεση αναμένεται να αποτελέσει το κινητό του ιερέα. Θα το πάνε για ανάλυση στα εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί τι μπορεί να έχει διαγράψει που να σχετίζεται με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που κατηγορείται.

Να σημειωθεί ότι ο ιερέας κατά τη σύλληψή του έδειχνε έκπληκτος και αναρωτιόνταν τι έχει κάνει. «Που την πείραξα και τα λέει αυτά για μένα. Την πείραξα κάπου…» έλεγε στους αστυνομικούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.