«Έσπασαν» φούρνο για να πάρουν 7,5 ευρώ

Διάρρηξη σε αρτοποιείο με… λεία 7,50 ευρώ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα σε φούρνο στην οδό Μπότσαρη.

Ο δράστης (ή οι δράστες), αφού πρώτα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν την κλειδαριά, στη συνέχεια έσπασαν τμήμα της τζαμαρίας για να μπορέσουν να μπουν στο κατάστημα και να φτάσουν στην ταμειακή μηχανή. Εκεί, στάθηκαν… άτυχοι αφού βρήκαν το ποσό των 7,5 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, που ενημερώθηκε τα ξημερώματα από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, το κατάστημα έχει γίνει στόχος διαρρηκτών καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα!

Μάλιστα, πριν από τρεις μήνες, τους πήραν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή. Το κατάστημα διαθέτει τρεις κάμερες καταγραφής, η παρουσία των οποίων όμως δεν αποθάρρυνε τους δράστες.

Αξίζει να μεταφερθεί πως το συγκεκριμένο αρτοποιείο είχε γνωστό μετά την ανάρτηση στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έλεγε πως θα ζητήσει… πνευματικά δικαιώματα για την λαγάνα με τα ντολμαδάκια, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει πως αποτελεί το αγαπημένο του πιάτο.

Ο πρωθυπουργός είχε «ανεβάσει» το παραπάνω βίντεο που είχε γίνει viral, ένα μήνα πριν, όταν πήγαινε στα Γρεβενά, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.