Έσπασαν το αυτοκίνητο του Πέτρου Κουσουλού – Οι αναρτήσεις για την υπόθεση των τριών παιδιών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Θύμα κλοπής έπεσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος γνωστοποίησε το περιστατικό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π. Κουσουλός έχει πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες έσπασαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και απέσπασαν λάπτοπ και έγγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε το περιστατικό «αξιοσημείωτο», ενώ ενημέρωσε πως τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα έχουν δοθεί εκεί που έπρεπε. Στην ανάρτησή του για το συμβάν πρόσθεσε το hasthag #πατρα.

«Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας! Όντως σημειώθηκε ένα «αξιοσημείωτο» περιστατικό κλοπής. Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα του ατυχούς συμβάντος ήδη δοθεί εκεί που πρέπει όποτε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» έγραψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Πέτρος Κουσουλός – Οι αναρτήσεις του για την κλοπή:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.