Εσπευσμένα στην Κρήτη από τη Ρόδο 64χρονη με κορονοϊό – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Εσπευσμένα από τη Ρόδο στο Ηράκλειο Κρήτης και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουλίου μια 64χρονη γυναίκα η οποία έχει διαγνωστεί με κορονοϊό. Σύμφωνα με όσα είπε στο ekriti.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Τερζάκης, η ασθενής μεταφέρθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα διασωληνωμένη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, στην κλινική του Βενιζελείου, που υποδέχεται περιστατικά με κορονοϊό, νοσηλεύεται και ο 44χρονος από τη Ρουμανία ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο. Όπως σημείωσε ο κ. Τερζάκης, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ ο διοικητής συμπλήρωσε πως ο 44χρονος υπεβλήθη χθες και σε νέο τεστ το οποίο έδειξε ότι παραμένει θετικός στην Covid-19.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 57χρονος Ηρακλειώτης που νόησε από τον ιό καθώς τις προηγούμενες ώρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο 57χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, ο 57χρονος είναι το μοναδικό περιστατικό κορωνοϊού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ekriti.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.