Εθελοντές για την διεξαγωγή των εκλογών αναζητά η Κεντροαριστερά

Κάλεσμα Αλιβιζάτου

Με την αποστολή e-mail η Επιτροπή Αλιβιζάτου επιχειρεί να προσελκύσει εθελοντές για την στήριξη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μέσα από ένα ευρηματικό κείμενο η επιτροπή προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι μπορούν να βοηθήσουν, ανεξαρτήτως δεξιοτήτων και επαγγελματικής ιδιότητας.

«Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, κ. Αλιβιζάτος, καλεί εθελοντές ανά την Ελλάδα να “πάρουν μέρος” στην αναδιοργάνωση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και να συμβάλουν με την ενεργό συμμετοχή τους στην αρτιότητα και διαφάνεια της εκλογικής διαδικασίας» αναφέρει το e-mail και παραπέμπει στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής.

Δικηγόροι, άτομα που έχουν εξοικείωση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με οργανωτικές ικανότητες καλούνται να ενισχύσουν την εκλογική διαδικασία, ενώ η επιτροπή δέχεται και προτάσεις για οτιδήποτε μπορεί κάποιος να προσφέρει και δεν έχει προς το παρόν σκεφτεί η επιτροπή.

«Επιλέξτε τη δραστηριότητα, όπου θέλετε να βοηθήσετε, συμβάλλοντας στη δημιουργία του νέου προοδευτικού φορέα. Εσείς είστε το “δομικό υλικό”της ανοιχτής δημοκρατικής μας διαδικασίας», καταλήγει το μήνυμα της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Κεντροαριστεράς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.