Έτσι σκοτώθηκε ο νεαρός σε κάδο σκουπιδιών

Ήθελε πίσω τα φάρμακα που του έπεσαν

Ανάστατη η Αλεξανδρούπολη από την τραγωδία που στοίχισε μια ανθρώπινη ζωή. Ο άτυχος άστεγος σκοτώθηκε ακαριαία, με τις περιγραφές να προκαλούν ανατριχίλα…

Ο άστεγος πλήρωσε με τη ζωή του, στην Αλεξανδρούπολη, μια άτυχη στιγμή. Όπως αποκαλύπτεται μπήκε μέσα στον κάδο σκουπιδιών για να πιάσει μια σακούλα με φάρμακα που του είχαν πέσει. Ο κάδος όμως έκλεισε μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων και το σώμα του, κόπηκε στα δύο. Ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και η είδηση γρήγορα πάγωσε ολόκληρη τη χώρα.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της Αλεξανδρούπολης, Ηλίας Δαστερίδης εξήγησε πως ο εν λόγω άντρας πέταξε κατά λάθος στον ρομποτικό κάδο απορριμμάτων, μαζί με την σακούλα σκουπιδιών και μία σακούλα με φάρμακα, την οποία προσπάθησε αργότερα να βρει, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον κάδο.

Ωστόσο, η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα, καθώς τον «διάβασε» ως απόρριμμα, να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του, να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή. Ο κόσμος που είδε το περιστατικό έσπευσε να βοηθήσει, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Ο θάνατός του, ήταν μαρτυρικός.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όμως ήταν ήδη αργά. Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.