Έβαλαν τη μία καρέκλα πάνω στην άλλη για να φύγουν μετά την κλοπή

Η κλοπή στο δημαρχείο στην Κύμη ολοκληρώθηκε και οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να απομακρυνθούν. Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Εύβοια…

Ο δράστης ή οι δράστες της κλοπής στο δημαρχείο στην Κύμη παραβίασαν παράθυρο και μπήκαν στα ενδότερα. Κατά δήλωση του αντιδημάρχου, έφυγαν με τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες που άφησαν πίσω, βγήκαν από το ίδιο παράθυρο. Για να μπορέσουν να σκαρφαλώσουν μάλιστα, έβαλαν τρεις καρέκλες, τη μία πάνω στην άλλη. Πάτησαν και όπως φαίνεται κατάφεραν να βγουν και να απομακρυνθούν στην Εύβοια.

Κλοπή με το καλημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς άγνωστοι μπούκαραν σε δημαρχείο της Εύβοιας προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Η κλοπή σημειώθηκε στο δημαρχείο της Κύμης και το περιστατικό αντιλήφθηκε ο αντιδήμαρχος Αργύρης Πάφρας.

«Έγινε κλοπή στο Δημαρχείο Κύμης. Άγνωστη η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών. Διέρρηξαν το μεταλλικό παράθυρο του διαδρόμου του ισογείου στο Δημαρχείο Κύμης και στοχευμένα αφαίρεσαν μόνο τον προσωπικό υπολογιστή μου από το γραφείο μου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος στο evima.gr.

Όπως φαίνεται στις εικόνες οι δράστες έβαλαν τρεις καρέκλες τη μία πάνω στην άλλη για να μπορέσουν να φύγουν.

  

Οι έρευνες μετά την καταγγελία για την κλοπή συνεχίζονται, αλλά παραμένουν άκαρπες. Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών και από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, που πιθανότατα έχουν καταγράψει κινήσεις και σημεία «κλειδιά» στο δρόμο της εξιχνίασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.