Εύη Χριστοφιλοπούλου: Να πάρουν το κεφάλι του διοικητή του ΟΑΕΕ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να “πάρουν το κεφάλι” του κ. διοικητή», αναφέρει η υπεύθυνη Εργασίας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την πρόταση του διοικητή του ΟΑΕΕ Δημήτρη Τσακίρη να μετεγκατασταθούν στη Βουλγαρία όσοι επιχειρηματίες δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε ότι «δεν φτάνει που εξοντώνουν επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες με υπέρογκη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, τους εκβιάζουν κι από πάνω».

Όπως είπε, ο διοικητής του ΟΑΕΕ ούτε λίγο ούτε πολύ, τους είπε να φύγουν στη Βουλγαρία αν δεν μπορούν να πληρώσουν.

«Είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται για το επιχειρείν, στόχος τους είναι η κοινωνική ισοπέδωση και η μαδουροποίηση της χώρας», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.