Εύβοια: Πέθανε από τσιμπήματα μελισσών που απελευθερώθηκαν μετά από τροχαίο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (19-07-2018) στην παραλία της Αμαρύνθου.

Διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Ερέτρια βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε σταθμευμένο μελισσοκομικό φορτηγό, το οποίο ήταν γεμάτο με δεκάδες κυψέλες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 30χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός του ΙΧ, ενώ έσπασαν και αρκετές κυψέλες με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί σμήνος μελισσών στη γύρω περιοχή.

Δυστυχώς εκείνη την ώρα βρισκόταν στη παραλία και ψάρευε ένας 74χρονος άνδρας, ονόματι, Θανάσης Λαγός, ο οποίος δέχτηκε αρκετά τσιμπήματα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος φέρεται να υπέστη ισχυρό αλλεργικό σοκ από τα τσιμπήματα των μελισσών.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαφανούν κατά την νεκροψία που θα διενεργηθεί.

Πηγή: eviazoom.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.