Εξιτήριο για την 36χρονη έγκυο που βρισκόταν στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

Επί έναν ολόκληρο μήνα, τόσο η ίδια, όσο και το μωράκι που έχει στα σπλάχνα της, έδιναν σκληρή μάχη για να κρατηθούν στην ζωή… Και τελικά τα κατάφεραν προκαλώντας δάκρυα χαράς σε όλη την Κρήτη.

Ο λόγος για την 36χρονη έγκυο που σχεδόν ένα μήνα μετά τη διασωλήνωσή της στην ΜΕΘ covid παίρνει σήμερα το πολυπόθητο εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και επιστρέφει στην αγκαλιά των δικών της.

Η γυναίκα είχε διασωληνωθεί στις 28 Αυγούστου, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Στις 16 Σεπτεμβρίου όμως και μετά από μία μεγάλη μάχη τόσο από την ίδια όσο και από τους γιατρούς του νοσοκομείου, βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε στην Παθολογική Κλινική αφού πλέον η υγεία της είχε βελτιωθεί σημαντικά, όπως καλή ήταν και η υγεία του εμβρύου.

Σήμερα, όπως αποκάλυψε στο ekriti.gr ο Διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η 36χρονη έγκυος ετοιμάζεται να λάβει εξιτήριο το μεσημέρι και να επιστρέψει στο σπίτι της. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η ίδια αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν μία σκληρή μάχη και τελικά κέρδισαν. Σήμερα το μεσημέρι η 36χρονη θα λάβει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Χθες την επισκέφθηκα κι εγώ στην Παθολογική Κλινική και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση» αποκάλυψε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.